Onderdeel van

Vervoer

Wanneer u een fruitboom heeft uitgezocht, is het natuurlijk belangrijk dat deze op een zorgvuldige manier bij u thuis aankomt. Geen zorgen, u heeft twee opties: de fruitboom zelf ophalen óf de boom bij u thuis laten bezorgen.

Lees hieronder verder voor meer informatie.

Doyenne du Comice perenboom
Zaterdag 31 augustus: Opening van de fruitpluktuin. Lees meer

Zelf ophalen of laten bezorgen

Wanneer u bij ons een fruitboom heeft uitgezocht, wordt deze direct voorzien van uw naam en staat op die manier voor u gereserveerd.

Vervolgens zijn er twee mogelijkheden op het gebied van het vervoeren van uw boom. Indien u dit zelf wenst te regelen, houd dan rekening met de grootte, het gewicht en omvang van de boom. De meeste bomen zijn goed zelf te vervoeren. Globaal zijn de bomen tot 35 jaar nog prima met een aanhangertje te vervoeren en met vereende kracht te tillen. Ook  kunnen wij het vervoer voor u regelen. Wij zijn gespecialiseerd in het transport, lossen en (ver-)planten van de bomen. Door jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat er correct met uw aankoop wordt omgegaan en dat de boom vakkundig geplaatst wordt. Bezorgen en planten is mogelijk tot elke bedenkbare plaats in Nederland (ook op de Waddeneilanden komen wij naar u toe).

Ontdek onze oude fruitbomen

Geïnteresseerd? Dat snappen wij!

Indien u geïnteresseerd bent in deze boom, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en nodigen u uit om gerust eens te komen kijken.

© Copyright Vink Fruitboederij 2024 - Alle rechten voorbehouden