Onderhoud

Omdat wij al drie generatie fruit telen hebben wij uiteraard veel kennis van fruit bomen. Wanneer u een of meerdere fruitbomen bij ons aanschaft. Kunt u ten alle tijden hier gebruik van maken door te mailen, bellen of langs te komen.

Hoe moet je een fruitboom onderhouden?

Tijdens het  uitzoeken van de juiste fruitboom, leggen wij u graag uit hoe u de soort het best kunt onderhouden en snoeien.

Dit doen wij omdat elk soort fruitboom: appel, peer, kers of pruim haar eigen karakteristieken, bloeitijd en pluktijd heeft.

Wanneer wij u een paar slimme praktische tips geven. Bent u ook in de toekomst verzekert van een gezonde, nette fruitboom, die er toch grillig en natuurlijk uitziet.

U wilt natuurlijk ook smaakvolle vruchten:

Het is natuurlijk fantastisch als de pluktijd in aangebroken en u ( en uw klein- kinderen) het fruit van de boom kunnen plukken. En daar ook van kunnen smullen. Omdat wij al ruim 60 jaar fruit kweken, geven wij u graag een paar handige tips. Zodat u smaakvolle vruchten krijgt en daar heerlijk van kunt genieten. Wij delen graag onze kennis, onder het genot van een kopje koffie en wanneer wij tussen de bomen lopen. Op zoek naar de perfecte boom voor u tuin!

Doyenne du Comice perenboom

© Copyright Vink Fruitboederij 2019 - Alle rechten voorbehouden