Appelboom

Appelboom kopen voor in eigen tuin

De appelboom, één van de lekkerste fruitbomen die u maar kunt vinden. Hoe fijn zou het zijn dat wanneer u de tuin inloopt u appels kunt plukken van eigen appelboom. Dat kan! Appelbomen zijn bij ons in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Er zit dus altijd een geschikte appelboom tussen, zelfs voor de kleinere tuin.

Koop een appelboom uit onze boomgaard

Onze appelbomen hebben al een hele geschiedenis achter de rug. Ze zijn groot geworden in onze boomgaard die ondertussen al meer dan 65 jaar bestaat. Sommige van onze oer-Hollandse appelbomen gaan dus al wel even mee. In deze jaren is er ontzettend veel ervaring opgedaan met het kweken van appelbomen. Van vader tot zoon, er is behoorlijk wat kennis in huis. We kunnen u daarom ook goed adviseren welke appelboom het beste bij u in de tuin past.

Verschillende appelbomen

Wij verkopen vijf rassen appelbomen, ieder met zijn eigen eigenschappen. Zo zit er verschil in de smaak van de appels. Gaat u voor volle en zoete appels of liever friszuur? Daarnaast is het goed om rekening te houden met waar de appelboom in de tuin komt te staan, in welke grond en de grootte van de boom.

Klinkt ingewikkeld? Valt mee, we helpen graag. Bij ons op het bedrijf kunt u het verschillende de appelbomen zien, een kijkje nemen in de boomgaard en zelf het verschil tussen de appels proeven.

Hoe krijg ik de appelboom thuis?

De keus is gemaakt, u hebt de perfecte appelboom uitgezocht. We zorgen ervoor dat de boom direct voor u wordt gereserveerd. Omdat elke situatie anders is, geven we u bij aankoop persoonlijk advies hoe en wanneer de appelboom het beste geplant kan worden.

Vervolgens kunt u kiezen om zelf de appelboom op te halen of om de boom thuis te laten bezorgen. De meeste appelbomen zijn zelf goed te vervoeren, houdt wel rekening met het gewicht, de grootte en de omvang van de appelboom. Lukt het niet om de boom zelf op te halen? We kunnen ook de appelboom bij u thuis bezorgen.

En.. gaat u voor een appelboom in de tuin?

Ziet u het wel zitten om in voorjaar te genieten van de bloesem en in het najaar van de lekkerste appels? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We kunnen u dan op ons bedrijf het beste verder helpen.

Kunt u niet wachten? Online kun u alvast rondgang maken over ons bedrijf.

Doyenne du Comice perenboom
Zaterdag 4 februari: Snoeicursus - Hoe snoei ik mijn eigen fruitboom?. Lees meer

© Copyright Vink Fruitboederij 2023 - Alle rechten voorbehouden